Crama a fost înființată de Gaston Hochar în 1930 după revenirea de la Bordeaux. Gaston Hochar a fost urmat de fiii săi, Ronald și Serge Hochar , acesta din urmă conducând moșia din 1959 până la moartea sa în 2014, iar Ronald Hochar și-a asumat responsabilitățile departamentului de marketing și finanțe din 1962. Fiii lui Serge Hochar l-au succedat la cramă. Gaston Hochar se ocupă acum de funcționarea zilnică a cramei, iar Marc Hochar se ocupă de aspectele comerciale ale cramei. În 1959, Serge Hochar devine vinificator Chateau Musar, în timp ce își finaliza studiile de vinificație la Universitatea de Enologie din Bordeaux, sub tutela lui Jean Riberau și Emile Peynaud. Deși uneori se fac comparații cu vinul Bordeaux , Burgundia sau sau Rhone , cel mai frecvent se susține că vinul Musar este unic. Datorită filozofiei de vinificație a lui Serge Hochar, vinurile sale sunt notoriu inconsistente.
„Vin Caii de la Letea Volumul 1 Feteasca Neagră, roșu sec, 0.75L” a fost adăugat în coș. Vezi coșul
Chateau Musar Hochar Pere et Fils Bekka Valley, rosu sec 0.75l
143 lei
Hochar Père et Fils este un amestec de Cinsault (50%), Garnache (35%) și Cabernet Sauvignon (15%). Strugurii au fost fermentați între 27 ° C și 29 ° C cu macerare în cuve de ciment, urmate de 6 luni în butoaie de stejar francez Nevers.
Vinul este de culoare roșu rubiniu strălucitor, cu note de fructe roșii, prune și cireșe pe nas și palat. Acest vin echilibrat și elegant combină fructe vibrante pe un corp mediu cu taninuri moi, o aciditate bună și potential mare de invechire.
Greutate | 2 kg |
---|---|
Alcool | 13,5% |
Culoare | Rosu |
Gust | Sec |
Manufacturer | Chateau Musar |
Sticla | 0.75L |
Tara de origine | Liban |